Direktlänk till inlägg 24 september 2009

Uppdatering

Av Nina-Åsa - 24 september 2009 00:23

Länge sen sist.

Snabbuppdatering:

Equiterapeut Anna har varit och kollat på Frakkur. Han hade inga större problem tack och lov. Var jätte nervös inför besöket, har ju inte varit direkt glädjande diagnoser på mina tidigare hästar. Så koncentrationen var väl inte på topp. Det jag kommer ihåg var att det inte var något allvarligt med Frakkur, lite stelare i ena bogen annars inget alarmerande.

Fick vila några dagar efter behandlingen.

Har ridit ut en gång i skritt. Gången efter drog han 6 varv i galopp på banan, helt okontaktbar. Tror det berodde på att jag red med schabrak som fladdrade i blåsten (är lite känslig). Så nu blir det att fortsätta rida på inhägnat område tills vi lär känna varandra bättre.

På fredag och lördag ska vi på våran första ridkurs. Ska bli jätte spännande!

 
ANNONS
 
Ingen bild

G.

24 september 2009 12:41

Hmmm, du får rida med vojlock! Eller...inte alls om det blåser storm ;-)
Kul med kurs! Ser fram emot en rapport från kursen då!! Är det många från stallet som ska vara med?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina-Åsa - 21 december 2009 19:43

Odågan skötte sig i ungefär en månad, men förra veckan började han dra igen. Är inte jättekul när det är snö och risk för styltor... I går drog han i korsgalopp på banan, gissa vem som bad i kurvorna. Nästan så jag blev religiös på kuppen. Törs inte ...

Av Nina-Åsa - 15 november 2009 23:00

Helgen har bara rusat fram. Började fredagen med att morgonfodra i stallet, arbetade sen kväll på ett kaosdrabbat Civa, (fast det är kul med kaos!!!). På lördagen var det tvillingdop i Hallstahammar. Släkten växer, farmor har nu 17 barnbarn och 1...

Av Nina-Åsa - 6 november 2009 01:42

Har hittills aldrig haft en hälta på en häst som gått att bota. Aldrig någon hovböld, sårskada eller dyl. Så lite nervös var man ju ändå när hästen var blockhalt. Åkte direkt ut till stallet efter nattskiftet. Ringde och bokade ambulatoriska på väg...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 19:00

Då var hästen blockhalt. Telefonsamtal nu i kväll:Frakkur blockhalt, vill inte föra fram vänster framben. Ingen temp men varm på benet. Tur i oturen att en annan häst hade exakt likadan skada för två veckor sedan i samma hage. Och då förklarade v...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 08:17

Har varit dåligt med rödvins blogg på sistone, bloggen heter ju faktiskt hästar och rödvin. Men nu är det dax att fylla på förådet. Någon som kan rekomendera något kraftigt gott rött vin??? Hoppas på massor av läckra förslag när jag vaknar. God...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se