Direktlänk till inlägg 7 september 2009

Michael Jackson har återuppstått x9

Av Nina-Åsa - 7 september 2009 16:16

Helgen tillbringades i Bälinge på Freyfaxis lagtäving. Vi hade i år lyckats få ihop 2 lag. Nattfari white och Nattfari black.  Nattfari white vann b-finalen medans Nattfari black blev 2:a i b-finalen. Nöjda och glada över dagens insatser vald white att inte gå upp och rida a-final.

Undrar vad temat blir till nästa år. Fast då borde det bli tre lag.

Tyvärr glömde vi bort att ta en gruppbild:(

 
ANNONS
 
Ingen bild

Chrissie

7 september 2009 18:51

Underbart!:-) Grattis till er snyggingar!!

 
Ingen bild

Nina

8 september 2009 17:22

Men hur snygga de än var så finns det ingen som slagit dig, Chrissie, i latex!

 
Ingen bild

Chrissie

8 september 2009 21:36

Hahaha..usch...trodde sånt var glömt vid det här laget:-P

 
Ingen bild

G.

9 september 2009 14:00

Nej, när jag tänker tillbaka på alla lagtävlingar så minns jag dels det året vi vann hela tävlingen och Fluga var utklädd till pudel och dels minns jag Chrissie i latex! Det är vad jag kommer att minnas från alla lagtävlingar :-)

 
Ingen bild

G.

10 september 2009 21:08

Inga nya inlägg om Frakkur - betyder det att det går så bra och att du rider så mycket att du inte hinner blogga?! ;-)

 
Ingen bild

åsa

11 september 2009 06:33

Nej, det betyder att herrn har bråkat med sina nya kompisar. Sår där sadeln ska ligga så han har fått vila en vecka. Red dock i onsdags, men då blåste det storm vilket gjorde honom spänd så det blev mest skritt. Hoppas på att kunna rida mer ordentligt i dag.

 
Ingen bild

åsa

11 september 2009 06:34

Ja, Chris i latex kommer man sent att glömma.

 
Ingen bild

G.

11 september 2009 08:10

Åh nej...typiskt! Hoppas det blir en bättre ridtur idag då!!

 
Ingen bild

Chrissie

11 september 2009 11:27

Det måste ju betyda att jag kanske får vara med ett annat år, och vara utklädd till nåt annat, så ni kan g l ö m m a den där latexutstyrseln:-P
Jag har ju bara varit med 1 år, men minns Åsa som flörtar med domaren som GILLAR högklackat!!;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina-Åsa - 21 december 2009 19:43

Odågan skötte sig i ungefär en månad, men förra veckan började han dra igen. Är inte jättekul när det är snö och risk för styltor... I går drog han i korsgalopp på banan, gissa vem som bad i kurvorna. Nästan så jag blev religiös på kuppen. Törs inte ...

Av Nina-Åsa - 15 november 2009 23:00

Helgen har bara rusat fram. Började fredagen med att morgonfodra i stallet, arbetade sen kväll på ett kaosdrabbat Civa, (fast det är kul med kaos!!!). På lördagen var det tvillingdop i Hallstahammar. Släkten växer, farmor har nu 17 barnbarn och 1...

Av Nina-Åsa - 6 november 2009 01:42

Har hittills aldrig haft en hälta på en häst som gått att bota. Aldrig någon hovböld, sårskada eller dyl. Så lite nervös var man ju ändå när hästen var blockhalt. Åkte direkt ut till stallet efter nattskiftet. Ringde och bokade ambulatoriska på väg...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 19:00

Då var hästen blockhalt. Telefonsamtal nu i kväll:Frakkur blockhalt, vill inte föra fram vänster framben. Ingen temp men varm på benet. Tur i oturen att en annan häst hade exakt likadan skada för två veckor sedan i samma hage. Och då förklarade v...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 08:17

Har varit dåligt med rödvins blogg på sistone, bloggen heter ju faktiskt hästar och rödvin. Men nu är det dax att fylla på förådet. Någon som kan rekomendera något kraftigt gott rött vin??? Hoppas på massor av läckra förslag när jag vaknar. God...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se