Direktlänk till inlägg 1 september 2009

Kemikaliemissbruk

Av Nina-Åsa - 1 september 2009 13:12

Har nu ridit Frakkur tre dagar i rad, han känns bara lugnare för varje gång. Visst kan han spänna sig om det är något han inte förstår eller om det kommer något läskigt man måste kolla närmare på, men han lugnar sig direkt igen. Tölten har vi inte hittat takten i än, men övriga gångarter känns kanon.  Svårt att fånga det med kameran bara.


3l avfettning, 1 kartong svinto och 1 flaska såpa det var vad som gick åt till årets städning utav min box. Som den miljövän (läs arbetsskygga människa) jag är har jag inte förstått vad det är för fel med högtryckstvätt? Då hade ju hela stallet varit klart på samma tid som det tar för en box nu.

Men nu är den äntligen klar efter tre dagars fejande. Klar och klar men den ska iallafall torka i en vecka innan det är dax att måla och olja väggarna. Hur kan hästarna skita ner en box så fruktansvärt när de går på lösdrift 95% av året? Dax att öka till 99%

 
ANNONS
 
Ingen bild

å

1 september 2009 14:06

Fråga mig inte om handställningen, för jag förstår den inte!!

 
Ingen bild

Chrissie

1 september 2009 21:23

Och hälarna då!?? ;-)

Han ser ju jättefin ut ju, och inte alls liten för dig:-) Kul att det går så bra! Då antar jag att du fortfarande är i sjunde himlen (ja förutom boxskurandet då) :P
Fortsätt nu att vara lika duktig på att uppdatera och lägga in bilder!!!!:-)
Tjingeling och kramis

 
Ingen bild

å

1 september 2009 23:17

Hm vet inte riktigt vad hälarna har för ställning heller. Och överkroppen ska vi inte tala om. Finns en del att korrigera...

 
Ingen bild

G.

2 september 2009 08:15

Vad fin han ser ut! Kul med lite foton!!! :-)
Åh vad jag INTE saknar boxskurande... numera städas stallet med högtryckstvätt och vet du det bästa av allt: jag behöver inte lyfta ett finger - det blir rent och fräscht ändå! *lycklig* :-D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina-Åsa - 21 december 2009 19:43

Odågan skötte sig i ungefär en månad, men förra veckan började han dra igen. Är inte jättekul när det är snö och risk för styltor... I går drog han i korsgalopp på banan, gissa vem som bad i kurvorna. Nästan så jag blev religiös på kuppen. Törs inte ...

Av Nina-Åsa - 15 november 2009 23:00

Helgen har bara rusat fram. Började fredagen med att morgonfodra i stallet, arbetade sen kväll på ett kaosdrabbat Civa, (fast det är kul med kaos!!!). På lördagen var det tvillingdop i Hallstahammar. Släkten växer, farmor har nu 17 barnbarn och 1...

Av Nina-Åsa - 6 november 2009 01:42

Har hittills aldrig haft en hälta på en häst som gått att bota. Aldrig någon hovböld, sårskada eller dyl. Så lite nervös var man ju ändå när hästen var blockhalt. Åkte direkt ut till stallet efter nattskiftet. Ringde och bokade ambulatoriska på väg...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 19:00

Då var hästen blockhalt. Telefonsamtal nu i kväll:Frakkur blockhalt, vill inte föra fram vänster framben. Ingen temp men varm på benet. Tur i oturen att en annan häst hade exakt likadan skada för två veckor sedan i samma hage. Och då förklarade v...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 08:17

Har varit dåligt med rödvins blogg på sistone, bloggen heter ju faktiskt hästar och rödvin. Men nu är det dax att fylla på förådet. Någon som kan rekomendera något kraftigt gott rött vin??? Hoppas på massor av läckra förslag när jag vaknar. God...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se