Direktlänk till inlägg 26 maj 2009

Nästas tur i ordningen

Av Nina-Åsa - 26 maj 2009 00:21

Jaha, Solmyrkvis tur att besöka veterinären. Inte något vidare roligt besök. Röntgade ryggen och det visade sig att han har trångt mellan några ryggkotor, precis lika som Gordon hade. Det är troligtvis ryggen som gjort även honom halt. Så nu är han sprutad till max med kortison och nytt besök om två veckor. Känns som en repris...

Emilia sa dock att det finns en del hästar som kan leva med täta ryggkotor om de tränas rätt. Så ett litet hopp finns fortfarande.


 
ANNONS
 
Ingen bild

G.

29 maj 2009 15:29

Usch...låter ju inte lovande. Han som knappt är riden och redan ryggproblem. Hoppas det går över!! Du har ju verkligen OTUR med dina hästar :-(

 
Ingen bild

Sara

30 maj 2009 15:01

Nää nu får de vara nog! Inte kan väl en människa ha sådan otur :( håller alla tummar jag har att han blir bra, lilla fina Sólmyrkvi Kramar S

 
Ingen bild

MaMa

1 juni 2009 22:30

Helt otroligt och osannolikt, orden räcker liksom inte till. Vad ska man säga utan att det låter banalt i sammanhanget? Kan bara uttrycka vår medkänsla och att vi naturligtvis, som alla andra, håller tummarna!
Många kramar

 
Ingen bild

Josefin

6 juni 2009 02:34

Ja, håller med ovanstående skribenter. Är det någon som förtjänar en bra, frisk häst efter allt ditt elände så är det du. Håller tummarna och tänker på dig!
Varma kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina-Åsa - 21 december 2009 19:43

Odågan skötte sig i ungefär en månad, men förra veckan började han dra igen. Är inte jättekul när det är snö och risk för styltor... I går drog han i korsgalopp på banan, gissa vem som bad i kurvorna. Nästan så jag blev religiös på kuppen. Törs inte ...

Av Nina-Åsa - 15 november 2009 23:00

Helgen har bara rusat fram. Började fredagen med att morgonfodra i stallet, arbetade sen kväll på ett kaosdrabbat Civa, (fast det är kul med kaos!!!). På lördagen var det tvillingdop i Hallstahammar. Släkten växer, farmor har nu 17 barnbarn och 1...

Av Nina-Åsa - 6 november 2009 01:42

Har hittills aldrig haft en hälta på en häst som gått att bota. Aldrig någon hovböld, sårskada eller dyl. Så lite nervös var man ju ändå när hästen var blockhalt. Åkte direkt ut till stallet efter nattskiftet. Ringde och bokade ambulatoriska på väg...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 19:00

Då var hästen blockhalt. Telefonsamtal nu i kväll:Frakkur blockhalt, vill inte föra fram vänster framben. Ingen temp men varm på benet. Tur i oturen att en annan häst hade exakt likadan skada för två veckor sedan i samma hage. Och då förklarade v...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 08:17

Har varit dåligt med rödvins blogg på sistone, bloggen heter ju faktiskt hästar och rödvin. Men nu är det dax att fylla på förådet. Någon som kan rekomendera något kraftigt gott rött vin??? Hoppas på massor av läckra förslag när jag vaknar. God...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se