Direktlänk till inlägg 21 april 2009

Åter på banan

Av Nina-Åsa - 21 april 2009 21:50

I söndags var det hingstfestival, med massor av flotta hästar. Vilken kvalitetshöjning jämfört med förra året.

Synd (eller kanske tur) att man inte äger ett sto. Flera läckra nykomlingar. Nina K red en jättefin svart 4gångshingst som jag väntar med spänning att se på tävlingsbanan. Sen var det en jättefin 3åring efter Isar som utmärkte sig lite extra.

Roligt oxå att se Feykir från Knutshyttan som var betydligt bättre än förra året.


Nu har Håkan Lundell varit och kollat på Gordon. Ingen tvekan, det är SI-leden som strular. Håkan behandlade honom med laser samt kiropraktik. Medans han behandlades kom Helene in i stallet, hon såg lite fundersam ut innan hon var tvungen att fråga: har ni sövt honom??? Men nej det hade vi inte, men Gordon tyckte nog att det var hur skönt som helst, för han såg verkligen helt avslappnad ut. Stod helt löst med grimskaftet hängande ner på marken.

Enligt Håkan borde Gordon ha goda förutsättningar att bli helt frisk trots att han har haft problemen under en lång tid. Så i morgon ska jag ut och skritta honom. Hoppas han känns bra då.....


 
ANNONS
 
Ingen bild

Lew...

24 april 2009 14:46

Vilka kanon nyheter! Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina-Åsa - 21 december 2009 19:43

Odågan skötte sig i ungefär en månad, men förra veckan började han dra igen. Är inte jättekul när det är snö och risk för styltor... I går drog han i korsgalopp på banan, gissa vem som bad i kurvorna. Nästan så jag blev religiös på kuppen. Törs inte ...

Av Nina-Åsa - 15 november 2009 23:00

Helgen har bara rusat fram. Började fredagen med att morgonfodra i stallet, arbetade sen kväll på ett kaosdrabbat Civa, (fast det är kul med kaos!!!). På lördagen var det tvillingdop i Hallstahammar. Släkten växer, farmor har nu 17 barnbarn och 1...

Av Nina-Åsa - 6 november 2009 01:42

Har hittills aldrig haft en hälta på en häst som gått att bota. Aldrig någon hovböld, sårskada eller dyl. Så lite nervös var man ju ändå när hästen var blockhalt. Åkte direkt ut till stallet efter nattskiftet. Ringde och bokade ambulatoriska på väg...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 19:00

Då var hästen blockhalt. Telefonsamtal nu i kväll:Frakkur blockhalt, vill inte föra fram vänster framben. Ingen temp men varm på benet. Tur i oturen att en annan häst hade exakt likadan skada för två veckor sedan i samma hage. Och då förklarade v...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 08:17

Har varit dåligt med rödvins blogg på sistone, bloggen heter ju faktiskt hästar och rödvin. Men nu är det dax att fylla på förådet. Någon som kan rekomendera något kraftigt gott rött vin??? Hoppas på massor av läckra förslag när jag vaknar. God...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se