Direktlänk till inlägg 9 april 2009

Tidningen Islandshästen

Av Nina-Åsa - 9 april 2009 19:43

Är på jobbet och längtar hem till senaste nummret av Islandshästen. Där ska det vara en artikel om Si-leden. Vilket är Gordons senaste diagnos.

Var upp med honom igen för 1 1/2 vecka sedan då han började kännas "skum" igen. Ingen hälta enligt veterinären men han såg att det fanns en viss rörelsestörning, så han behandlades igen. En ecuipterapeut  kollade på honom men kunde inte hitta några låsningar eller dyl.

Så nu vill jag bara hem och läsa artikeln för att se om det är något matnyttigt i den....

 
ANNONS
 
Ingen bild

Chrissie igen.....

9 april 2009 20:19

Är inte så säker på att det egentligen står så mycket som du inte redan visste:-/, men det var absolut en intressant artikel och JAG HOPPAS att du tycker det är bra:-)
Snart hemgång......

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina-Åsa - 21 december 2009 19:43

Odågan skötte sig i ungefär en månad, men förra veckan började han dra igen. Är inte jättekul när det är snö och risk för styltor... I går drog han i korsgalopp på banan, gissa vem som bad i kurvorna. Nästan så jag blev religiös på kuppen. Törs inte ...

Av Nina-Åsa - 15 november 2009 23:00

Helgen har bara rusat fram. Började fredagen med att morgonfodra i stallet, arbetade sen kväll på ett kaosdrabbat Civa, (fast det är kul med kaos!!!). På lördagen var det tvillingdop i Hallstahammar. Släkten växer, farmor har nu 17 barnbarn och 1...

Av Nina-Åsa - 6 november 2009 01:42

Har hittills aldrig haft en hälta på en häst som gått att bota. Aldrig någon hovböld, sårskada eller dyl. Så lite nervös var man ju ändå när hästen var blockhalt. Åkte direkt ut till stallet efter nattskiftet. Ringde och bokade ambulatoriska på väg...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 19:00

Då var hästen blockhalt. Telefonsamtal nu i kväll:Frakkur blockhalt, vill inte föra fram vänster framben. Ingen temp men varm på benet. Tur i oturen att en annan häst hade exakt likadan skada för två veckor sedan i samma hage. Och då förklarade v...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 08:17

Har varit dåligt med rödvins blogg på sistone, bloggen heter ju faktiskt hästar och rödvin. Men nu är det dax att fylla på förådet. Någon som kan rekomendera något kraftigt gott rött vin??? Hoppas på massor av läckra förslag när jag vaknar. God...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se