Alla inlägg under oktober 2008

Av Nina-Åsa - 4 oktober 2008 22:46

När det äntligen börjar bli dags att få sätta igång sin vuxna häst efter lååång rehabilitering, visar det sig att en odåga vid ca 10mån ålder säkrat sina framtida gener. Frågan är bara hos hur många?? Nej, nu börjar vinet få fördelar.....


ANNONS
Av Nina-Åsa - 4 oktober 2008 22:06

Efter en flaska vin har vi nu beslutat att starta en gemensam blogg! Vi ser gärna att ML ber om lösenord för att bli den tredje delägaren till denna blogg. Du är så bra på data...nu har vinet satt sina spår ; )

Vi vill med denna sida hålla Chrissie uppdaterad med vårt genemsamma intresse,Islandshästar! De som bara blir fler och fler ; ) oavsett det är meningen eller ej!

ANNONS
Tidigare månad - Senare månad
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se