Direktlänk till inlägg 9 oktober 2008

Solmyrkvi

Av Nina-Åsa - 9 oktober 2008 20:54

Min lillkille håller på att bli stor (ja, även på bredden). För första gången fick han ha en vojlock på ryggen, inga protester alls. Så kul att jobba med unghästar, tänk om gamlingen lärde sig lika fort.:)

 
ANNONS
 
Ingen bild

C

10 oktober 2008 08:38

men du...va "sööööt" han är:-) Och go och rund om magen också:-) Sägs ju jämt att man alltid ska ha "lite att ta utav av";-)
Kul om han är cool och lättlärd. Lycka till! Kram

 
Ingen bild

U

12 oktober 2008 15:48

Shitfint Åsa! Nu fungerar datan utmärkt igen. Ridit tölt IG, trav G galopp nästan G. och den shitfina skritten känns inte heller som jag hittat!! men mne det kommer :-)

 
Ingen bild

C

22 oktober 2008 18:03

Hörrni flickor...Dags att skriva några rader kanske? Man är ju här dagligen, men inte händer det mycket inte;-)
Kram på er!!

 
Ingen bild

G.

23 oktober 2008 09:30

Försök inte hävda att det är lugnt här p.g.a vintervila för jag SÅG Gordon på ridtur med egna ögon igår! ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina-Åsa - 21 december 2009 19:43

Odågan skötte sig i ungefär en månad, men förra veckan började han dra igen. Är inte jättekul när det är snö och risk för styltor... I går drog han i korsgalopp på banan, gissa vem som bad i kurvorna. Nästan så jag blev religiös på kuppen. Törs inte ...

Av Nina-Åsa - 15 november 2009 23:00

Helgen har bara rusat fram. Började fredagen med att morgonfodra i stallet, arbetade sen kväll på ett kaosdrabbat Civa, (fast det är kul med kaos!!!). På lördagen var det tvillingdop i Hallstahammar. Släkten växer, farmor har nu 17 barnbarn och 1...

Av Nina-Åsa - 6 november 2009 01:42

Har hittills aldrig haft en hälta på en häst som gått att bota. Aldrig någon hovböld, sårskada eller dyl. Så lite nervös var man ju ändå när hästen var blockhalt. Åkte direkt ut till stallet efter nattskiftet. Ringde och bokade ambulatoriska på väg...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 19:00

Då var hästen blockhalt. Telefonsamtal nu i kväll:Frakkur blockhalt, vill inte föra fram vänster framben. Ingen temp men varm på benet. Tur i oturen att en annan häst hade exakt likadan skada för två veckor sedan i samma hage. Och då förklarade v...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 08:17

Har varit dåligt med rödvins blogg på sistone, bloggen heter ju faktiskt hästar och rödvin. Men nu är det dax att fylla på förådet. Någon som kan rekomendera något kraftigt gott rött vin??? Hoppas på massor av läckra förslag när jag vaknar. God...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se